Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier

Kundcitat

Vi tackar och bugar för all fin feedback som kommer via e-post!

Här följer några citat från nöjda kunder.

 Hej Andreas!
Jag måste berätta att jag är oerhört nöjd över servicen jag erhållit. Snabb leverans och bemött med stor kunskap och tålamod:-) i mina många frågor!
Jag rekommenderar Er varmt i fortsättningen när det gäller ljud och ljus.Vem vet,vi kanske uppgraderar så alla våra högtalare kan spela både tal och musik framöver..

Med vänlig hälsning Ola, ideell amatör-ljudtekniker på idrottsplatsen i Storvreta."Har precis hämtat ut och monterat ihop stativet, ville bara säga ett stort tack för en otroligt bra kundservice! Jag ska göra mitt bästa för att rekommendera dig när jag hör att någon ska beställa något, och jag kommer definitivt återkomma i framtiden när det är dags för nya beställningar."
Johan Svensson, GöteborgHej!

Man brukar vara snabb att höra av sig när man är lite missbelåten, men mera sällan tvärtom.

Av mer eller mindre av en slump hamnade jag på eran fina hemsida.
Eftersom jag som privatperson är väldigt intresserad av belysning och har varit det sen tidig ålder och genom åren har sett och förstått hur mycket det betyder även i hemmiljö. Nuförtiden pratas det mycket om ljussättning även i hemmet.

Är man ute efter att punktbelysa så har jag alltid tyckt det varit svårt att hitta det i den vanliga butiken. Visst finns det massor av "spotar" som ofta kan funka. Men vill man ha något där man inte får massa "slask" på sidorna får man tydligen gå till proffsen. Jag hittade er lilla prisvärda Led pinspot för under femhundringen och blev jätteglad. Efter ett samtal med er ( Dig?) och ett jättejuste bemötande, där jag som amatör inte behövde känna mig som ett fån och höra massa överlägset fikonspråk utan istället möttes av person som lyssnade in och gav svar på mina frågor och tipsade om alternativ.

Jag beställde på ett smidigt sätt på nätet och fick en minst sagt blixtsnabb leverans.
Har testat pinspoten med båda linserna och den kommer göra jobbet perfekt, precis som jag vill ha det. Stilren och smäcker är den också. Jag beställde hem först en, för att kolla att jag gillar den. Innan året är slut kommer jag lägga en beställning på ytterligare fyra stycken.
Enda problemet är väl frugan som tycker inte riktigt som jag vad gäller belysning i vår lägenhet.

När tiden är mogen ska jag smyga in en LF S5 härhemma, den saken är klar. Om jag skulle ha en lampaffär här i Stockholm som vänder sig till konsument skulle jag definitivt ha mer av typ sådana här grejor i sortimentet. Jag är övertygad om att "Svensson" skulle få upp ögonen och skulle vilja ha.

Hoppas Ni får sälja riktigt mycket framöver. Stort " TACK" jag återkommer som sagt!
Jan Uvebrandt, BrommaHej ( igen ) Andreas :) Ville bara skriva och tacka för erat/ditt kundbemötande, det är inte många företag som hade skrivit ett mail och tipsat om "adaptern" och dessutom vara så trevlig och hjälpsam. Ännu en gång bra service, och jag kommer rekommendera er varmt :D Mvh/Sandra
Sandra Håkansson, Ellös>> Hej Johan. Jag tackar för dina beställningar. Eftersom jag gissar att du glömde att lägga till den ena produkten i den första ordern så vill jag bara meddela att du annars hade kommit upp i beloppet för fri frakt. Jag tänkte därför justera det manuellt. Vill du ha 200 kr tillgodo hos oss eller skall jag göra en Refound och föra tillbaka summan till ditt kort? /Andreas
<< Hej! Du får gärna föra tillbaka till mitt kort.
<< Hej igen! Jag glömde att säga; tack så hemskt mycket! Det var den snabbaste servicen jag sett, någonsin! Oerhört bra, er ska jag rekommendera varmt.
Johan Lindström, Borlänge"Jag tackar så mycket och kan bara konstatera att det har varit ett nöje att handla av dig/er! Återkommer givetvis när jag behöver köpa nytt eller utöka av något!"
Jörgen A, Ängelholm"Lyfter på hatten och tackar för grym service ;)"
Thobias Proos, Alingsås"Vad glad man blir när ett företag har så bra service som ni har visat att ni har. Rekommenderar er till samtliga vänner som är intresserade av produkter som ni erbjuder."
Joel Bengtsson, Ljungby"Ära, berömmelse och en rejäl klapp på axeln...
...är precis vad ni är värda! Jag beställde en Beautydish igår och idag hämtade jag ut den. Jag kunde inte låta bli att skriva ett mail. Vänligt, kompetent bemötande och snabb service! Exemplariskt. Med bland annat detta sticker ni ut från den del av era konkurrenter vilka jag ännu inte kunnat få en bra förklaring varför min beställning lyser med sin frånvaro.

Åter till Er! Jag antar att detta mail bara är ett av många likadana, men jag är verkligen imponerad av ert bemötande och service. Tack.
Med Vänliga Hälsningar: Andreas J"
Andreas J. Lerdala

 Prisjakt

Här kan du läsa de omdömen som lämnas via Prisjakt:

 

 

OBS! Om det står "bli först med att lägga ett omdöme" ovan så gäller det nuvarande år. Klicka på länken för att läsa äldre omdömen.

 

Orderkommentar
Lägg till rabattkod