Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
Photokina 2012 - Världens största fotomässa
Med tanke på att det är dags för Fotomässan i Älvsjö till helgen så passar det bra med en tillbakablick på Photokina som hölls för några veckor sedan. Photokina som arrangeras i Köln vart annat år är världens största foto och bildmässa och drog det här året 185 000 besökare och 1158 utställare från hela världen. Häng med på en liten rapport från utvalda delar!
Ny serie och lägre priser från Cerwin-Vega
De senaste veckorna har det hänt en del intressant med Cerwin-Vega. Dels släpptes nya CVi-serien som bland annat innehåller en efterlängtad dubbel-18" bas till grymt bra pris och dels har INT-serien sänkts i pris rejält.
Fick du julkappen du ville ha? Inte, kolla in vår mellandagsrea!
Fick du strumpor och kalsonger i julklapp när du egentligen ville ha något helt annat? Bara lugn, vi har flera tusen hårda paket som du verkligen vill ha. Fram till trettondagshelgen kommer vi att ha den årliga mellandagsrean med spännande produkter till låga priser. Välkommen till e-butiken!
Vi önskar en riktigt God Jul !
Vi önskar våra kunder och leverantörer en riktigt God Jul !
Walimex S-Bajonett adapter
För dig som har eller funderar på att köpa någon av våra enklaste studioblixtar, KH-100M och KH-150M kommer här en trevlig nyhet! Walimex har precis släppt en S-Bajonett adapter för mindre blixtar med integrerad reflektor och en diameter på runt 9,5 cm.
Smålandsträffen 09
Under den gångna helgen var det dags för  modellfototräff i Mariannelund. Jag (Andreas) var där på Lördagen för att visa ett urval av våra produkte...
Orderkommentar
Lägg till rabattkod