Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier

Ny version av Innovatronix Explorer XT

Under första veckan i maj så räknar vi med att kunna börja sälja den vita modellen av Explorer XT. Som vissa av er har uppmärksammat har vi under en tid haft ett uppehåll med försäljningen av Innovatronix produkter.  Det beror på att vi har väntat på att få tillgång till den här modellen som har kontakter för utgående ström enligt svensk standard (Schuko).
.
"Explorer XT White Edition" levereras med väska och kommer att hamna på 5.495:-
På grund av att den tillverkas i en mindre volym jämfört med den svarta som har multikontakter så blir den alltså några hundralappar dyrare. Dock är den fortfarande extremt prisvärd och rent av billig jämfört med andra liknande produkter på marknaden och vi tycker absolut att det är värt prisskillnaden för att den skall uppfylla svenska normer gällande kontakterna.
.
Fakta om Explorer XT:
.
Efter Innovatronix succé med den äldre Explorer1200 släpptes storebror Explorer XT. Den har bättre prestanda och hanterar dubbelt så hög effekt. 325W kontinuerligt mot tidigare 150W och 2400Ws peak. Den nya modellen är också kompatibel med fler blixtar som har digitala inställningar. Vidare har ExplorerXT överbelastningsskydd och möjlighet till laddning via bilens cigarettuttag samt extern anslutning för extrabatteri med auto-switch funktion. Aggregatet har kapacitet upp till 2000 urladdningar (testat med en 350Ws blixt) och blir med sina två strömuttag en perfekt partner för exempelvis två kompaktblixtar. Vikt 9 Kg och dimension 18x14x37 cm. Levereras med väska, nätkabel och laddkabel för cigarettuttag.  
Orderkommentar
Lägg till rabattkod