Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
Hur du byter batterier på Innovatronix Explorer XT
Det här inlägget kommer att behandla information om batterierna som sitter i Innovatronix XT / XT SE och hur man byter dem. Batterierna anges från tillverkaren ha en livslängd på runt 300 cykler för full upp och urladdning eller ungefär ett år vid användning varje dag. För att motionera batterierna för god kondition och livslängd bör man ladda Explorer en eller två gånger i månaden även om enheten inte används
Nyhet! Explorer XT SE med schuko-kontakter
Ibland blir det inte som man har tänkt sig... Explorer XT White Edition som jag skrev om i föregående inlägg visade sig ha för lång leveranstid. Det var i efterhand bara positivt eftersom vi nu kommer att lagerhålla den nya XT SE modellen som är kompatibel med ännu fler blixtmodeller jämfört med den vanliga XT samt att vi hoppas kunna hålla priset under 5000:- ! Dessutom är den precis som den vita försedd med Schuko-kontakter enligt svensk standard. I skrivande stund finns det ett parti i lager för omgående leverans.
Ny version av Innovatronix Explorer XT
Under första veckan i maj så räknar vi med att kunna börja sälja den vita modellen av Explorer XT. Som vissa av er har uppmärksammat har vi haft ett uppehåll med försäljningen av Innovatronix produkter under en tid. Det beror på att vi har väntat på att få tillgång till den här modellen som har kontakter för utgående ström enligt svensk standard (Schuko).
Fler modeller från Walimex Pro VC-serien blir kompatibla med Explorer XT.
Nu är följande studioblixtar från Walimex Pro kompatibla med Innovatronix XT aggregaten. VC-200, 300, 400, 600.
Orderkommentar
Lägg till rabattkod