Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier

Nyhet från Zoom! Q3 Handy Video Recorder

 
Zoom Q3 snart hos Boströms Ljud & Ljus
 
Då var det dags för ännu en Handy Recorder från Zoom, denna gång med videofunktion! De tidigare succéprodukterna  H2, H4 och senaste H4n tillhör våra mest sålda produkter och används i mängder av olika sammanhang.    
Zoom Q3 har samma mikrofonkapslar som H4n och spelar in stereoljud med upp till 24-bit/96 kHz och med synkad video i MPEG4SP med VGA upplösning (640x480). Detta passar perfekt för t.ex. Youtube eller Myspace. Q3 använder SH och SDHC kort som inspelningsmedia och kommer att hantera upp till 32GB som ger upp till 16 timmars videoinspelning! Ett 2GB kort ingår från början och ger upp till 1 timmas inspelning. Vidare finns en 2,4" LCD skärm som också kan visa en nivåmätare som gör att du enkelt kan ställa och övervaka inspelningsvolymen. Dessutom finns det en inbyggd högtalare för enklare avlyssning direkt efter tagning. Man kan givetvis också använda Q3:an som en vanlig HandyRecorder för enbart ljudupptaging. Detta gör Zoom´s nya produkt väldigt flexibel och passar allt ifrån musikupptagningar, bröllop, sportsammanhang och familjehändelser till intervjuer, blogginlägg med video, instruktionsfilmer mm.   
 
Den första sändningen av produkten kommer till Sverige i slutet av november och vi har givetvis bokat upp ett parti. Det rekommenderade priset är satt till 2.795:- och  förhandsorder kan läggas redan nu via e-butiken.
 
 
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D0bZaeb3V6E]
 
Orderkommentar
Lägg till rabattkod