Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier

Nya ljusbord och förlängd kampanj

Nya ljusbord och förlängd kampanj

Vi har nyligen fått veta att introduktionskampanjen på FLX-S24 gjädjande nog kommer att fortsätta även under under November månad. Trots tidigare svar om att sista datum var 31/10 så har nu Zero 88 ändrat och kör till 30/11. De har tydligen haft en enorm försäljningssuccé med den nya serien och det här var goda nyheter eftersom vi tidigare har tyckt att kampanjen blev väl kort då borden introducerades under oktober. Det innebär att du under den här månaden fortfarande kan handla FLX-S24 för otroliga 14995:- inkl.moms och frakt! 


Zero 88 FLX S-serien sätter en helt ny standard i sin prisklass och är precis vad vi har efterfrågat under många år! Vi har länge saknat ljusbord från en välrenommerad tillverkare som hanterar både rörliga och fasta armaturer på ett bra och enkelt sätt i en prisklass som är överkomlig för kyrkor, skolor, mindre teatergrupper och kulturhus. Nu är de här! 

Det finns fantastiskt fina bord från exempelvis Avolites och liknande fabrikat men få av våra kunder inom ovan uppräknade kundgrupper har haft råd att lägga sig på den nivån utan har istället varit hänvisade till enklare lösningar eller datorbaserade styrningar. FLX S öppnar nu upp en möjlighet för dessa användare att skaffa ett ljusbord med professionell funktionalitet som inte var möjlig i den här prisklassen tidigare.  

Stora möjligheter i kompakt format

FLX S24 som instegsmodellen hanterar upp till 48 enskilda armaturer som exempelvis Moving-heads, LED-bars, PAR-LEDs, konventionella dimmerkanaler mm. Bordet har fyra jog-hjul och en 7" touchskärm samt  24 multifunktionsreglar. Bordet har vidare en dedikerad GO-knapp och playback-regel för teaterbruk, möjlighet till fjärrstyrning via Android eller iOS app, effektgenerator för rörelser, touchpalett för färgval, inbyggt armaturbibliotek mm. 

FLX S24 har i grunden 1 universum med 512 DMX kanaler men finns i en version med 2 universum för den som behöver 1024 kanaler. Det är också möjligt att uppgradera detta i framtiden. Rackvinklar och transportcase finns som tillbehör.

De större modellerna FLX S48 har 48 multifunktionsreglar och hanterar upp till 96 enskilda armaturer plus att de har DVI-utgång för extern skärm. De är också valbara med ett eller två universum. 


FLX-S48

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Orderkommentar
Lägg till rabattkod