Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier

Chauvet lanserar en IRC version av Colorband

Chauvet lanserar en IRC version av Colorband

Chauvet utökar sin familj av armaturer med IRC-styrning med en ny version av storsäljaren Colorband Pix med namn Colorband-3IRC. Skillnaden förutom möjlighet till IRC-styrning är att man inte kan kontrollera varje diodcluster separat utan i 3 oberoende zoner vilket är mer än tillräckligt för många. Fördelen förutom IRC-styrningen blir även ett lägre pris. I skrivande stund är det satt till 3280:- och Colorband pix kostar 4420:- som riktpris med moms. Vi ligger som vanligt lägre i e-butiken och lämnar gärna offerter vid större inköp.

ColorBand-3IRC är en kostnadseffektiv 1M LED-ramp, försedd med 12st 3W Tri-LEDs med mycket högt ljusutbyte. Försedd med valbara dimmerkurvor och möjlighet till indelning i tre oberoende zoner. Ljusutbytet är 2969 Lux vid 2m, spridningsvinkeln är 27° och täckvinkeln är 45°. ColorBand-3IRC har metallchassi, är flimmerfri för bildupptagning och är tyst under drift (fläktlös). Armaturen levereras med fästen för antingen golv- eller trossmontage. Colorband-3IRC är fullt DMX-kompatibel (3/6/8/9/14 kanaler) men kan också styras med Chauvets trådlösa fjärrkontroll (IRC-6) för enklare applikationer.

Modellen beräknas komma till Sverige under Augusti och kan snart ses under kategorin med IRC-kompatibla modeller.** Förklaring av IRC-styrning.

De flesta armaturer från Chauvet kan antingen styras via inbyggda program och fasta inställningar, ljudstyrning eller DMX.
 
IRC-styrning innebär att man styr armaturen trådlöst med en enkel fjärrkontroll. Fjärrkontrollen kan utföra enklare funktioner som aktivering av ljudstyrning, blackout, strobe, val av färg mm. Perfekt vid uthyrning, DJ-sammanhang eller vid uppställning av färgväxlande armaturer för infärgning av väggar vid event mm. 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Orderkommentar
Lägg till rabattkod