Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
Bloggen flyttar till e-butiken
För en tid sedan lanserade vi den nya designen på e-butiken och i samband med det så integreras bloggen i hemsidan. Framtida inlägg kan därför läsas via www.bostroms.nu
Världspremiär för Elinchrom ELC Pro HD studioblixtar
Idag släpper Schweiziska Elinchrom två nya blixtar som blir toppmodeller i sortimentet av kompakta studioblixtar. ELC Pro HD 500 och ELC Pro HD 1000 har prestanda som verkligen imponerar och gör skillnad för alla fotografer som arbetar med studioblixtar.
Det är ljuset som gör bilden!
Det är ljuset som gör bilden! Just nu har Gossen uppdaterat flera modeller! Bland annat vår mest sålda mätare Sixtomat. Sixtomat F2 är en ny exponeringsmätare som enkelt mäter blixtljus och/eller befintligt ljus med distinkt precision.
Ny portabel och uppladdningsbar talanläggning från Mipro
Nu börjar våren närma sig och ett tydligt vårtecken hos oss är att efterfrågan kring portabla och uppladdningsbara talanläggningar ökar. Det gäller alltså aktiva högtalare som kan drivas både med inbyggt batteri och med nätström. Mipro har släppt MA-202 som är en efterföljare till den mycket populära MA-101U.
Killnoise öronproppar
Nu har vi tagit upp Killnoise öronproppar i sortimentet som enligt oss är de bästa skydden vi har testat i prisklassen. Bra dämpning, diskreta vid användning och snygga förvaringfodral gör de här modellerna till ett självklart val för dig som är rädd om hörseln men som ändå vill behålla musikupplevelsen.
Nya softboxar från Walimex Pro
[caption id="attachment_613" align="aligncenter" width="250" caption="Walimex Pro Easy Softbox"][/caption]   Kan man montera upp en softbox på 5 ...
Orderkommentar
Lägg till rabattkod