Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
Rapport från LLB-mässan 2015
LLB-mässan 2015 arrangerades 17-19/3 och var något annorlunda det här året eftersom flera av de stora ljudgrossisterna hade valt att avstå från m...
Rapport från ISE mässan 2012
ISE eller Integrated Systems Europe som förkortningen står för har hållits på kongresscentret RAI i Amsterdam sedan 2007 och drog i år 825 utställare och över 40.000 besökare enligt deras egna siffror. Mässan har vuxit en hel del och de senaste två åren har vi fått höra att den är väl värd ett besök även för oss som inte jobbar med projektorer och plasmaskärmar. Efter en smidig resa och en trevlig onsdagskväll tillsammans med Standard Audio (importören för EV, Community mm) så var det dags för mässa...
Kontoret stängt onsdag-fredag pga ISE mässan i Amsterdam
Den här veckan håller kontoret stängt på grund av besök på ISE mässan i Amsterdam. E-post kommer att besvaras löpande och många av våra leveranser går som vanligt med reservation för någon dags fördröjning. En rapport från mässan kommer framöver.
Stängt onsdag-fredag på grund av mässbesök
Den här veckan stänger vi kontoret onsdag-fredag på grund av besök på Prolight & Sound mässan i Tyskland. E-post kommer att besvaras till viss del under tiden.
LLB mässan 2009
Den 13 -15 maj 2009 arrangerades den 10:e LLB-mässan som den här gången hölls på nya Kistamässan. LLB-mässan har genomförts vartannat år sedan 1991 och brukar samla nära 100 utställare. Jag (Andreas) åkte upp med ett par kollegor och här kommer en liten återblick av årets mässa.
Orderkommentar
Lägg till rabattkod