Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
Beyerdynamic Synexis Tour Guide Systems hos Boströms Ljud & Ljus
Vi har sålt Beyerdynamics Synexis Tour Guide System i över ett år men det är först nu som de finns upplagda i e-butiken. Äntligen, eftersom vi tycker att detta är ett av de mest prisvärda systemen på marknaden med hög kvalitet och prestanda i förhållande till priset. Dessutom har Synexis ett brett tillbehörsprogram med allt från laddstationer i väskform eller 19" rackformat till olika typer av mikrofoner och hörlurar.
Ny intressant media/nätverksspelare från Denon, DN-700H
Denon har nyligen släppt en ny mediaspelare som erbjuder uppspelning från en mängd lokala och nätverksbaserade källor, USB, trådlös-/trådbunden nätverks-streaming, FM/AM-radio och internet-radio. Ljudfiler kan spelas upp trådlöst via Apple’s ”AirPlay eller från nätverksanslutna hårddiskar, vanlig PC/Mac eller annan DLNA-certifierad utrustning.
Ny smidig konferensmikrofon till lågt pris
AKG har precis lanserat en ny bordsmikrofon med namn CBL 410 PCC som passar både enskilt bruk och för konferensrummet. Mikrofonen ansluts direkt till datorns 3,5mm ingång och behöver ingen extra strömförsörjning samt fungerar plug & play utan några drivrutiner.
Lagerrensningslista för Mipro
Nu finns lagerrensningslistan för Mipro tillgänglig som pdf! Rea-listan innehåller kraftigt prissänkta produkter.
R.I.P. TECHNICS SL-SERIEN
En klassiker går ur tiden... Panasonic uppger att nytillverkningen av Technics SL-serie (SL1200/1210) upphörde under november månad 2010. (Källa: dmcworld.com) Envisa rykten har cirkulerat under en längre tid, för att nu slutligen bli bekräftat.
Inbyteskampanj för trådlösa mikrofoner
Som många känner till skall 800 MHz-bandet evakueras och ge plats åt bredbandstjänster. Detta innebär att alla som har trådlösa system som ligger på 800 MHz-bandet och som vill följa de nya riktlinjerna måste byta till system som ligger på frekvensområden som är godkända. Som en följd av detta erbjuder just nu Mipro, Sennheiser, AKG och Samson extremt förmånliga priser för er som måste/vill byta ut era gamla system.
Orderkommentar
Lägg till rabattkod