Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
Shure FP Wireless system - Nytt kamerasystem från Shure
Nästan alla filmare behöver en eller flera trådlösa mikrofoner för sin kamera. Shure FP serien är i detta sammanhang ett väldigt intressant alternativ med högt pris/prestandaförhållande, låg vikt och enkelt handhavande och inte minst bra ljudkvalitet. Hjärtat i systemen är den batteridrivna och portabla FP5 mottagaren som passar för kameramontage. FP5 har diversity antenner som gör överföringen från sändaren ännu mer tillförlitlig. Till FP5 mottagaren kan man använda en FP1 ficksändare, en FP2/VP68 kondensatormikrofon eller en FP3 plug-on sändare. Enheterna går att köpa i system eller som lösa delar.
Rätt färger med X-Rite ColorChecker Passport
Efter att tidigare ha kört med diverse gråkort för att få rätt vitbalans och en korrekt färgåtergivning i bilderna så plockade jag för ett par månader sedan hem X-Rite ColorChecker Passport och personligen blev jag helt såld på den här produkten. Passport kostar 995:- inkl.moms och inkluderar färgkort och mjukvara för att skapa profiler i Adobe Photoshop och Lightroom.
Nya fotoryggsäckar från Walimex Pro
Walimex Pro har precis släppt två nya fotoryggsäckar med genomtänkta förvaringslösningar och hög kvalitet i förhållande till priset. De två modellerna kallas "Passion M" och "Passion L" och kostar 750 respektive 850 kr.
Orderkommentar
Lägg till rabattkod