Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
PS500 nya hörlurar från Grado Labs
Förra veckan fick vi hem nya PS500 som är det senaste tillskottet från Grado Labs. Vi försöker som vanligt vara först ut med nyheter från Grado och så även i detta fallet där vi var först med att beställa och ha dem för leverans. PS500 tar här teknik och sound från flaggskeppet PS1000 (som kostar 18000:- rek.) och applicerar i en ny och mer prisvänlig modell.
Sålde flest Grado-Hörlurar i Sverige! Reservkuddar i lager.
Vissa har säkert uppmärksammat att det nu finns en egen huvudkategori för Grado Labs produkter. En av anledningarna är att Grado skiljer sig från många av våra övriga artiklar genom att bestå av renodlade hifi produkter riktade mot konsument, jämfört med det mesta annat som vi säljer som ofta används professionellt eller semiprofessionellt.
Först att leverera Grado PS1000 i Sverige!
Grado Labs lanserade för ett år sedan deras flaggskepp i hörlurssortimentet. PS1000 är en exklusiv hörlur som har ett rek.pris på strax under 18000 kr ! Vi är glada och stolta över att fått nöjet att leverera det första och i skrivande stund enda exemplaret av PS1000 till Sverige. Tack till vår kund Johan som handlade!
Orderkommentar
Lägg till rabattkod