Fri frakt över 2000 kr
Vi bygger om - Ursäkta att det saknas produkter i många kategorier
Inför Photokina 2012
Imorgon börjar Photokina som är världens största fotomässa. Kontoret kommer därför att ha begränsad tillgänglighet på telefon under tisdag-onsdag och helt stängt under torsdag-fredag. Många leveranser kommer dock att rulla som vanligt och mail kommer att besvaras löpande om än med lite fördröjning. Räkna med många rapporter från mässan!
Produktvisning på modellfototräff
Under fredag-tisdag så är det åter dags för modellfototräff i Mariannelund ("Smålandsträffen"). Jag kommer att besöka träffen på Lördag för att bland annat att ha med mig Innovatronix nya Explorer XT3 och Mini för den som vill testa.
Scott Kelby
I Scott Kelbys senaste bok kan du läsa om hur han använder studioblixtar och ljusformare från Elinchrom i praktiken. Boken är tydligt skriven med handfasta råd och instruktioner gällande utrustning, användning och retuschering.
Planerar du att ta med din Ranger batteriblixt på flyget?
Planerar du att ta med din Ranger batteriblixt på flyget? Här kan du ta del av instruktioner och nödvändiga dokument.
Elinchrom Skyport felsökning och kontroll
Elinchrom Skyport är ett av marknadens mest sålda, trådlösa system för utlösning av studioblixtar och systemkamerablixtar (s.k. speedlite). Funktionen är enkel och mycket tillförlitlig. Om problem att utlösa blixten uppstår, följ noga igenom punkterna i guiden på vår hemsida.
D-Lite it, Uppdaterade modeller från Elinchrom
Nu introducerar Elinchrom nästa generation av D-Lite: Elinchrom D-Lite it. Nyhet för D-Lite it är inbyggd Skyport radiosynk mottagare med synktider upp till 1/250s, EyeCell- (smart slavcell med inlärningsfunktion), inbyggd termostatstyrd fläkt, ny design med kraftigare skal och inställningsljus med valbara lägen max eller min samt proportionellt.
Orderkommentar
Lägg till rabattkod