PRE116 PREAMP 6CH BLUETOOTH

AUDAC
4 833 kr 5 370 kr

-

Artikelnummer
1100740172
10%

Audac PRE116 är efterföljaren till PRE16 som länge har varit vår mest sålda och populära installationsmixer. PRE116 har en särskilt lyckad kombination av användarvänlighet och för många sammanhang rätt funktioner och hög kvalitet. Mixern är föredömligt enkel och lättöverskådlig på framsidan och kan hanteras av ovana användare. Detta är en storsäljare till gym, träningsanläggningar, skolor och mindre samlingssalar. Samtidigt har PRE116 de funktioner man vill ha för att kunna ställa in ett bra ljud utan att det ska bli rörigt för användaren. Mixern har t.ex. 3-bands EQ med bas, mellanregister och diskantkontroller placerade på baksidan så att installatören justerar in ljudbilden på t.ex. headset eller trådlösa mikrofoner. 

Nytt för PRE116 är att den har fått en inbyggd Bluetooth-mottagare och 3,5mm-ljudingång på framsidan. 

 


 

Audac PRE116 en kompakt 19" mixer med totalt 6 ingångar med balanserad masterutgång. Den har två mikrofoningångar med separat gain, 3- bands EQ, phantommatning och talkover (på baksidan). Utöver dessa finns totalt fyra stereo line-ingångar (en balanserad (XLR) och tre obalanserade (RCA) med separat gainkontroll.

Nyhet för denna modell är att den har en inbyggd Bluetooth-mottagare (som mixas med baksidans line-ingång på kanal 3), och dessutom en 3,5mm-ingång på fronten (som mixas med baksidans line-ingång på kanal 4). Detta gör den till det självklara valet av mixer där man enkelt vill ansluta mobila enheter som mobiltelefoner, surfplattor och laptops - trådlöst såväl som trådbundet.

Mastervolym samt 2-bands master-EQ. Balanserad masterutgång (phoenix plint) med stereo/mono-omkopplare. Pre-116 är en idealisk mixer där det finns krav på enkelhet men ändå enastående ljudkvalitet.

PRE116 har även en "priority mute" ingång för slutning från larm eller liknande. Vid slutning tystas musikkanalerna men släpper genom prioriterade ljudkällor, så som talat larm eller nödmikrofon.

* Gainkontroll på varje ingång
* Phantommatning (+15V DC) på mikingångar
* Master EQ
* Separat 3-bands EQ för mik-ingångar
* Stereo/mono-switch
* Priority mute, slutande kontakt för larm eller liknande
* Inbyggd Bluetooth-mottagare + 3.5mm ingång/front
  • Spänning: 100 - 240VAC, 50/60 Hz
  • Vikt: 3,75 kg
  • Dimension: 482x44x335 mm (19”, 1HE)
  • S/N: > 90dB
  • Ingångar: 2 mik, 4 line, bluetooth
  • Ingångskontakt/mik: XLR-hona
  • Ingångskontakt/line: 1 bal.XLR, 3 obal. RCA, 1 front-3,5mm
  • Utgångskontakt: Phoenix plint
  • Stereo/mono switch/utgång 
  • Bluetooth: V4.1, Class-2 uteffekt 
 


Läs manual mm på tillverkarens hemsida >>

Skriv en recension
Du recenserar:PRE116 PREAMP 6CH BLUETOOTH
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.