Moms ingår i alla priser.  |  Fraktfritt över 2000 kr i e-butiken.

Varukorgen0 kr
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Företaget

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter!

Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB är ett företag på Småländska höglandet som sedan många år ett rent postorderföretag utan fysisk butik. Vi har arbetat med postorderförsäljning i över 15 år! När du ringer kommer du till försäljningskontoret i Sävsjö som ligger på småländska höglandet ca 2,5 mil från Vetlanda.

I Sävsjö jobbar vi i en lugn och vacker miljö. Dagens teknik och logistik gör att vi med framgång kan hålla korta leveranstider över hela Sverige. Vår målsättning är att presentera ett brett sortiment där vi har valt ut de mest prisvärda produkterna från en rad kända importörer. Hos Boströms handlar du alltid utrustning till sanna postorderpriser!

Observera att e-butiken trots sin omfattning endast visar en bråkdel av vårt sortiment. Ring alltid och fråga efter det du söker om du inte hittar produkten online.

I dagsläget innehåller e-butiken ca 6.500 artiklar !

 


 

Affärsidé

Företagets affärsidé är att tillhandahålla ett brett utbud av professionella ljud och ljusprodukter och att genom e-handel verka med försäljning över hela Sverige.

Målgrupp

Våra kunder består till exempel av: Musiker/orkestrar, speciellt dans och coverband. Discjockeys, teatrar, kyrkor, uthyrare, hotell, restaurang och givetvis privatpersoner.

En stor kundkategori består också av: Kommunala anläggningar: skola, fritidsgård, sporthallar. Stat och landsting: sjukhus, polis, museer, offentliga anläggningar m.fl.

Nya produkter och nya kunder med studioblixtar.se

Sedan början av 2006 har vi även utökat vårt sortiment med studioblixtar och foto/videobelysing med tillbehör. Vår sida www.studioblixtar.se är numera helt integrerad i vår huvudbutik för att underlätta både vid administration och för våra kunder.

Boströms Ljud & Ljus AB är även svensk importör för varumärken som Walimex och Walimex Pro. Utöver detta erbjuder vi välkända märken som Elinchrom, Lastolite, Colorama, Gossen och X-rite vilket gör att vi täcker allt från nybörjare och hobbyfotografer till yrkesfolk.

 


 

Extern information från Sävsjö kommun


Sävsjö kommun består av tätorterna Sävsjö, Vrigstad, Stockaryd och Rörvik.

Huvudorten Sävsjö ligger i kommunens nordöstra del och strax västerut hittar man Vrigstad, känt bland annat för sin goda ostkaka.
Mitt i kommunen ligger Stockaryd. Längst söderut, omgiven av sjöar, ligger kommunens minsta tätort Rörvik.


Alltid nära

Sävsjö kommuns läge mitt på södra stambanan mellan Malmö och Stockholm gör järnvägen till en viktig kommunikationsväg för kommunen.

Läget mitt i Småland gör att du tar dig med bil till öst- eller västkusten på mindre än två timmar. På under en timma når du större städer, som Jönköping, Värnamo och Växjö. Jönköping och Växjö har dessutom flygplatser som tar dig vida ut i världen


Hur beskriver man det goda livet i Sävsjö?

Ett sätt är att berätta om den friska luften, den fantastiska naturen, de 179 sjöarna och vattendragen, det idylliska småstadslivet och närheten till det mesta du behöver. Och den levande landsbygden inte att förglömma.

Ett annat sätt är att beskriva den vackra miljön vid Eksjöhovgårdsområdet i Sävsjö, där slottsruinen från 1600-talet är den självklara mittpunkten i Eksjöhovgårdssjön. Vid den gamla gården Eksjöhovgård är det numera värdshus och vandrarhem.

Inne i centrum finns en idyllisk stadskärna där Kulturhuset är kärnan i ett livligt kulturliv med teater, bio och olika evenemang. En bit bort finns Ljunga Park som i början av förra sekelskiftet var sanatorium, men idag är hotell och restaurang. Mellan Kulturhuset och Ljunga Park ligger Lagunen där man samlas på somrarna för att gå blomster-vandring i det som kallas för Sävsjö Trädgård; en slinga bland parker och planteringar i centrala Sävsjö.

Vrigstad, en av kommunens tätorter, har medeltida anor som handelsplats och än idag samlas knallar till marknad två gånger om året. Liksom Sävsjö stad tillkom tätorterna Stockaryd och Rörvik i samband med byggandet av järnvägen.

Läs mer på: www.savsjo.se