XPRESS 100 DMX-USB

CHAUVET DJ
1 348 kr 1 498 kr

-

Artikelnummer
2630850101
10%
Chauvet ShowXpress™ är ett program som förvandlar nästan alla datorer till ett ljusbord. Programmet, som är gratis och uppdateras regelbundet, kan laddas ner till en dator som stöds av Windows ® XP, Vista eller Windows 7 samt Mac OSX.
ShowXpress™ tillåter användaren att skapa, lagra och spela upp scener med DMX-kompatibla armaturer, programvaran kommunicerar med armaturerna via standard DMX-512 protokoll. Mjukvaran finns i tre utföranden, med alternativ från nybörjare till expert.

Mjukvaran ShowXpress™ ger en tydlig överblick och direktkontroll över alla parametrar, sk. "hands-on". Du programmerar ljuset med hjälp av laptop och har allt visuellt på skärmen. Nu finns det också app:ar för att kunna styra ShowXpress: Det innebär att ljuset styrs trådlöst med mobiltelefonen.

Xpress 100 är ett DMX-interface avsett för Windows och mjukvaran Show Xpress. Mjukvaran laddas hem gratis från Chauvets hemsida (www.chauvetlighting.com).
Interfacet måste anslutas till en laptop och då kan obegränsat antal ljusshower programmeras och spelas upp, dock begränsat till max 100 DMX-kanaler och 10 armaturer.


Spänningsmatning: USB 5V
Dimension: 1,1m lång
Vikt: 0,1 kg
Protokoll: DMX 512 (100 kanaler)
Utgångskontakt DMX: 1x3-polig XLR ho
Antal DMX-universum: 1
Antal program/ansluten dator: Obegränsat
Windows-kompatibel

Manual finner du här>>
Skriv en recension
Du recenserar:XPRESS 100 DMX-USB
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.