Moms ingår i alla priser.  |  Fraktfritt över 2000 kr i e-butiken.

Varukorgen0 kr
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Disco-effekter

Disco-effekter

I den här kategorin hittar du ljuseffekter som används för discotek, konserter, event mm. LED tekniken är på stark frammarch och numera har vi inte ens kvar några effekter med halogenlampor. Fördelarna med LED är givetvis många såsom låg strömförbrukning, minimal värmeutveckling, lång livslängd och nya möjligheter i utseendet på ljusprogram mm.

De flesta effekter har numera DMX som innebär att du kan kontrollera och programmera enheten från ett externt ljusbord eller annan styrning (tillbehör). Men i princip alla ljuseffekter som har DMX har även musikstyrning vilket innebär att ett inbyggt program triggas av musiken via en intern mikrofon. Ett tredje sätt att kontrollera effekterna är via en enkel fjärrkontroll som finns som tillbehör till vissa modeller. Då triggas det inbyggda programmet via mikrofonen men man kommer åt basfunktioner som t.ex. black-out, strobe och snabbt/långsamt program från kontrollen. I de fall en sådan kan användas så anges detta i texten och/eller ligger ibland som relaterad artikel.

Tänk på att användning av rökmaskin förhöjer upplevelsen av ljuseffekterna mångdubbelt eftersom luften i rummet då fylls med ljusstrålar. I annat fall syns effekterna bara på de ytor där strålarna träffar. 

9 artiklar

per sida

9 artiklar

per sida