Moms ingår i alla priser.  |  Fraktfritt över 2000 kr i e-butiken.

Varukorgen0 kr
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

JBL

JBL

JBL behöver knappast någon presentation för de flesta. De är världskända för sina PA högtalare och EON-serien har under många år nästan varit industristandard för musiker och uthyrare. Våra storsäljare finns just nu inom PRX och EON-serierna.

Sortimentet och modellerna från JBL är mycket omfattande och trots att vi under många perioder har sålt flest JBL högtalare i Sverige inom vår grupp och inom vissa modellserier så visas bara ett axplock här i e-butiken. Det är egentligen bara dålig prioritering men visar tydligt att vi jobbar mer med kundspecifika offerter och systemförslag än via e-butiken inom den här kategorin. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt modeller och kan oftast matcha priserna från de stora drakarna utomlands. Just trycket från utlandet gör också att vi jobbar så mycket med dagspriser och trixar och fixar för att kunna hålla JBL-försäljningen i Sverige. 

Hos Boströms Ljud & Ljus hittar du alltid modellerna till postorderpriser men glöm inte att ringa eller maila för offert på hela anläggningar.

8 artiklar

per sida

8 artiklar

per sida