Moms ingår i alla priser.  |  Fraktfritt över 2000 kr i e-butiken.

Varukorgen0 kr
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Cerwin-Vega

Cerwin-Vega

I över 50 år har Cerwin-Vega stått i framkant för utveckling inom pro audio-marknaden och ständigt brutit ny mark med produkter som fångat uppmärksamheten av ljudentusiaster världen över. De har till och med kammat hem en Oscar i teknisk prestation för deras bas-system i biografer.

Deras filosofi om innovation, prestanda och värde fortsätter att genomsyra deras produkter via den nya extremt kraftfulla serien Cerwin-Vega Active med inbyggda förstärkare. Cerwin-Vegas iNTENSE är utvecklad efter den giggande DJ/ musikerns behov. Med ett klart mellanregister och en stabil botten är den ett utmärkt val vare sig du vänder skivor på klubbar eller spelar i ett liveband och behöver få publikens byxor att fladdra.

CVI-serien är ett konfiguerbart och anpassningsbart passivt system som låter dig ta kontroll över scenen vare sig om uppträdandet är ett litet lounge-gig eller på en stor nattklubb. Högtalarna är fullt lämpade till att återge live och inspelat material antingen som "front of house" eller uppe på scen. För dig som är mobil DJ är CVI-serien en av de mest attraktiva alternativen med tanke på pris och prestanda. 

För dig som vill ha Cerwin-Vegas karaktäristiska och välkända "barbeque grill" i fronten som en i ögonfallande detalj i inredningen så passar CVP och CVA-modellerna klockrent! Perfekt för restaurang och nattklubb. Vi har även kunder som använder dessa i hemmiljö då de har sökt högtalare som kan spela högre än vad Cerwin-Vegas hifi-sortiment klarar. 

Om du vill fördjupa dig i detaljer som inte finns på vår hemsida så kan du besöka: http://www.cerwinvega.com

Artiklar 1 till 12 av totalt 17

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 12 av totalt 17

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2