LX7ii-32, 32ch mono inputs

SOUNDCRAFT
21 736 kr

-

Artikelnummer
860-00502

Nya LX7ii har fått sitt utseende från populära MH3 och MH4 mixerbord för turnébruk och har ny ram och kanalgrafik som gör det mycket lättanvänt.

Elektroniskt har LX7ii fått ny mic-preamp och EQ-sektion som båda har designats av Soundcrafts grundare, Graham Blyth. Både GB30 micpre-amp och 4-bands EQ med svepmid är baserade på mic-preamp och EQ från MH3 och MH4.

“GB30 kombinerar kvalitét och precision från våra största turnébord samtidigt som man lyckats hålla ner kostnaden,” säger Blyth i en intervju.  “Vi är angelägna att ge bästa tänkbara ljudkvalitét till lägsta möjliga kostnad för kunden - utan kompromisser - och detta börjar vid mic-preampen. 

“GB30 EQ, som har sitt arv från nya MH-mixerborden har en brantare slope på de fasta LF och HF sektionerna för att på så sätt ta bort oönskat mellanregister. Vi har en unik kostnadseffektiv design som ger high-end EQ till mixerbord i en överkomlig prisklass." 

Andra egenskaper i LX7ii är ramstorlekar upp till 32 mono ingångar och fyra stereoingångar/returer med fyra grupper, main stereo och mono utgång för centerkluster. Det finns 16 direktutgångar på de första 16 kanalerna för flerkanals inspelning och sex aux för effekter och scenmonitorer. LX7ii har sju mixutgångar . fyra subgrupper, main left och right samt center (mono) utgångar.


Läs manual, utförliga specifikationer mm här >>


 Skriv en recension
Du recenserar:LX7ii-32, 32ch mono inputs
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.