ZED1402 6 Mono 4 Stereo med USB

ALLEN AND HEATH
3 895 kr

-

Artikelnummer
AHT-ZED1402

Kompakta och kraftfulla mixers med integrerat ljudkort för live- och studiobruk. Ett rikt utbud av in- och utgångar ger dig stora anslutningsmöjligheter. Oavsett om det gäller mikrofoner, line:ade instrument, synthar, mp3- och DAT-spelare finns här gott om både mono- och stereoanslutningar. Självklart med 48V fantommatning och kraftfulla mikrofonförstärkare som låter oerhört fint och rent utan någon färgning eller distorsion: de nydesignade DuoPre™ består av 2 dedicerade kretsar - en hanterar mikrofonsignal och den andra tar hand om signaler på linjenivå - istället för att låta en förförstärkare göra allt. Den har ett dynamiskt omfång på otroliga 69dB vilket innebär att XLR-ingången kan svälja i princip vad du än slänger åt den. Det inbyggda ljudkortet gör det perfekt för inspelning.

ZED 14
•6 mono-ingångar med DuoPre™ förstärkare och 3-bands eq (svepbar mid)
•4 stereo-ingångar med DuoPre™ förstärkare och med 2-bands eq
•Stereo och 2-track return
•4 Aux send
•2st Stereo utgångar plus Mono utgång
•Inbyggt USB-ljudkort med 2 kanaler in/ut

 

OBS! Produkten levereras inte längre med SONAR mjukvara som tidigare. Se meddelande från importören nedan. 

 


 

Gibson Brands har meddelat att de upphört med all utveckling och produktion av Cakewalk-programvaror, inklusive SONAR som levereras med ZED-serien. Se här för fullständigt meddelande: 

Obs! Vissa ZED-förpackningar som redan finns i butiker kan fortfarande innehålla hänvisningar till en gratis nedladdning av SONAR LE, men nedladdningslänken är redan borttagen!

Berörda produkter listas nedan. Vi lägger ett meddelande på produktsidorna på vår hemsida, men var vänlig informera era kunder.

Vi beklagar de besvär detta orsakar men tyvärr är dessa omständigheter utanför vår kontroll.

Berörda produkter:
- ZED-12FX, ZED-16FX, ZED-22FX
- ZED-14, ZED-18, ZED-24
- ZED-420, ZED-428, ZED-436
- ZED-R16

Skriv en recension
Du recenserar:ZED1402 6 Mono 4 Stereo med USB
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.