Moms ingår i alla priser.  |  Fraktfritt över 2000 kr i e-butiken.

Varukorgen0 kr
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Tour Guide system - Beyerdynamic Synexis

Tour Guide system - Beyerdynamic Synexis

BEYERDYNAMIC SYNEXIS GUIDE OCH TOLKSYSTEM

Synexis är ett trådlöst guide system med många användningsområden och stort tillbehörsprogram. Guidade turer i turist och industrisammanhang tillsammans med tolksystem i kyrkor är vanliga exempel. Beyerdynamic har en stor fördel i och med sitt stora tillbehörsprogram. Allt från laddare i väskform eller i 19" rackformat till olika typer av mikrofoner och hörlurar. Synexis är enligt oss det bästa valet på marknaden om man tittar på prestanda i förhållande till pris! Vi berättar gärna mer och svarar på frågor så kontakta oss gärna för information och offert på hela system. Här kan du se en informationsvideo om Synexis.

 

EXEMPEL PÅ ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

 • Rundturer: Synexis ger utmärkt hörbarhet vid guidade turer i t.ex. industrisammanhang. Synexis tillbehörsprogram ger stor flexibilitet met t.ex. nackhörlurar som kan bäras under skyddshjälmen och mikrofoner med riktad karaktär för att unvika att omgivande ljud hörs i systemet. Ficksändaren fästes i bältet eller bärs i ett snöre runt halsen. Med volymkontrollen ställer varje deltagare sin personliga volym.

 • Tolksystem: Synexis är ett väldigt bra alternativ som tolksystem i t.ex. kyrkor och kan användas med individuella fickmottagare med hörsnäcka eller med bärbar hörslinga.

 • Ridklubbar: Med Synexis kan varje deltagare höra instruktören klart och tydligt samtidigt som man slipper problemet med att hästarna känner igen kommandon från ridläraren och gör momenten före eleven.

 • Museum: Tour Guide System kan användas som självguidande system exempelvis museum. En inspelad berättarröst guidar besökarna genom utställningen. Då systemet har 18 valbara kanaler kan flerspråksstöd såväl som rullande guidningar göras.

 • Internationell konferens: Talaren pratar på sitt språk och sänder på en av dom 18 valbara kanalerna. Tolkarna, som har både en fickmottagare och ficksändare, lyssnar på talarens kanal, översätter till sitt respektive språk och sänder på en ny kanal. Åhörarna lyssnar på respektive kanal för önskat språk.

 • Bussturer: Buss-chaufförens/guidens tal går ut genom bussens högtalarsystem men även i individuella fickmottagare för passagerare med nersatt hörsel.

   

Artiklar 13 till 21 av totalt 21

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 13 till 21 av totalt 21

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2