HDM26/1, HDMI-kabel (26 AWG)

PROCAB
52 kr

-

Artikelnummer
5090680066

ProCab HDM26/1 är specialanpassad för ProCabs Contractor-Serie som innebär anpassade kablar och lödfria kontakter.
Kabeln har hög flexibilitet och fungerar för High Speed med Ethernet och uppfyller HDMI 1.4 specifikationerna.
Kabeln levereras på 100m bobin och är metermärkt på så vis att längden som är kvar på bobinen indikeras. Passande HDMI-kontakter är ProCabs HDM19.

Procab Contractor-Series:

ProCabs Contractor-Serie är svaret på problemen som många installatörer har brottats med i många år: Lödfria HDMI-kontakter för självmontering och möjlighet till självvalda kabellängder.

Tack vare ProCabs Contractor-serie kan HDMI-kontakter nu monteras utan lödning i fem enkla steg (instruktion medföljer).
Med hjälp av dessa enheter är det inte längre nödvändigt att dölja oönskade kabellängder, montering i rör blir enklare då kontaktering enkelt sker i efterhand. Systemet ger dessutom förutsättningar för bättre kabelekonomi då varje kabel blir av exakt längd och överskottet stannar på bobinen.

ProCabs Contractor-Serie är svaret på problemen som många installatörer har brottats med i många år: Lödfria HDMI-kontakter för självmontering och möjlighet till självvalda kabellängder.

Passar för bl.a Procab HDM100-kablage, där kabeln är kontakterad i ena änden och okontakterad i andra änden. Kabeldragningen blir enklare och kabeln kontakteras med modularverktyget HDM800. Med HDM900 kan HDMI-kablage kontrolleras att de är hela/kontakteringen genomfördes korrekt.

Längd/bobin: 100m
Ytterdiameter: 8mm
HDMI 1.4 spec., Eye diagram test: 7m
DVD-TV AV test (1080p): 15m
HDMI High Speed with Ethernet: HDMI Standard with Ethernet: 8m - 12m, supports 1080i and 720p

* Pris anges per meter men säljs endast på hel bobin 100m. 

Skriv en recension
Du recenserar:HDM26/1, HDMI-kabel (26 AWG)
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.