RÖDELink Filmmaker Kit

Röde
3 395 kr 3 995 kr

-

Artikelnummer
230501
15%

RÖDELink Filmmaker kit är ett komplett trådlöst mikrofonsystem för ljudupptagning vid filmproduktion. I paketet ingår kameramottagare, ficksändare, myggmikrofon och kablar. RödeLink använder serie II 2,4 GHz digital signal med 128-bitars kryptering som hoppar aktivt mellan frekvenserna för att behålla starkast möjliga signal på upp till 100 meters avstånd.

Med Filmmaker kit får du allt du behöver för att börja göra trådlösa ljudupptagningar för video. Kameramottagaren monteras i blixtskon eller i extern hotshoehållare och ficksändaren kan förutom att t.ex. bäras i bältet eller fickan monteras på en vanlig 3/8"-kameragänga på ett stativ. Mottagaren har OLED-display med indikator för signal, batteri och kanal för både mottagare och sändare. Sändaren har en gainkontroll med 3-steg för enkel justering. Sändare och mottagare kan antingen drivas med batteri eller micro-USB tillsammans med en Powerbank eller dyl.

Filmmaker kit levereras med en 3,5mm minitele-anslutning till kamerans ljudingång. Mottagagaren kan även användas med en extern inspelningsenhet som t.ex. Zoom H4, H5, H6, Marantz PMD661 eller liknande men behöver då en övergångsadapter från 3,5mm tele till XLR som finns som tillbehör nedan. Förlängningskablar för XLR finns under vår kabelkategori. 

Vill man använda flera RödeLink-system kan man exempelvis köpa en skena där man får plats med fler hotshoetillbehör samtidigt.  

 


 

RödeLink kameramottagare

RödeLink RX mottagare monterad på kamera.
 

RödeLink ficksändare

 Exempel där RödeLink TX-beltpack fästes med medföljande clips i byxfickan.
 

RödeLink kameramottagare på assistent

 Mottagaren kan användas av assistent för anslutning till extern ljudupptagningsenhet.
 

Röde Lavalier

Exempel på användning av myggmikrofon.

Skriv en recension
Du recenserar:RÖDELink Filmmaker Kit
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!