Blogg

 1. Zonmixer och väggpaneler i mindre gym

  Zonmixer och väggpaneler i mindre gym
  Kan man bygga ett enkelt ljudsystem där användaren kan välja mellan olika musikkanaler och styra volymen från väggpaneler i varje rum? Absolut! Företagshälsan i Sävsjö är ett exempel på en kund som valde följande lösning.
  Läs mer
 2. Bluetoothmottagare med väggmonterad tryckknapp

  Bluetoothmottagare med väggmonterad tryckknapp
  I föregående inlägg så nämnde jag möjligheten att använda en blåtandsmottagare med extern väggmonterad tryckknapp för att para ihop telefonen med mottagaren. Här följer en beskrivning om hur man gör.
  Läs mer
 3. Användarvänlig ljudanläggning för mindre gym

  Användarvänlig ljudanläggning för mindre gym
  Hur gör man för att skapa en användarvänlig ljudanläggning för ett mindre gym? Den frågan får vi ganska ofta och här kommer vi att visa ett exempel.
  Läs mer
 4. Inbyteskampanj och nya regler för trådlösa mikrofoner

  Inbyteskampanj och nya regler för trådlösa mikrofoner
  Från och med början av 2018 så gäller nya frekvensregler kring användningen av trådlösa mikrofoner. Vi har just nu en inbyteskampanj som innebär att man kan köpa nya system för halva priset vid inbyte.
  Läs mer
 5. Black Friday - på annat sätt

  Black Friday - på annat sätt
  Idag är det Black Friday - precis som alla fredagar här på kontoret. I alla fall när det gäller kaffet. Men för dig som ändå har gått och väntat på den här helgen och spanat in någon speciell produkt. Slå en pling eller skicka ett mail så kollar vi om det går att göra någon specialdeal.
  Läs mer
Sida